Grape Ale – Nota de Cata – Tasting Note

catalonia-vector-flag Nota de Cata

Grape Ale una cervesa elaborada amb muscat i tractada com un cava. 100% Penedès

Cervesa molt gasificada, com un cava, amb una escuma abundat i persistència mes aviat baixa. El líquid es de color or i lleugerament tèrbola.

Grape AleNas: Aromes florals i afruitats del muscat, es com tenir un gra de raïm acabat de collir al davant. Aquest aromes venen acompanyats de notes cítriques: aranja amb una base d’aromes provinents de la malta: mel i molla de pa blanc.

Sensació en boca: Molt efervescent i seca d’entrada però sedosa i amb cos (comparada amb un vi o un cava). Lleugerament àcida que compensa amb el dolçor de la malta. L’amargor es molt suau esta perfectament equilibrat amb el dolçor de les maltes i els aromes del muscat. Molt bevible.

En boca segueixen sortint els aromes que hem detectat en nas, però són els aromes vínics i florals del muscat els mes notables al final del glop.

 

 

ban-spain Nota de Cata:

Grape Ale una cerveza elaborada con muscat y tratada como un cava. 100% Penedès

Cerveza muy gasificada, como un cava, con abundante espuma blanca i persistencia más bien baja. La cerveza es de color oro, ligeramente turbia.

Grape AleNariz: Aromas florales y afrutados del muscat, es como oler un racimo de uvas recién cogido. Esta acompañado de aromas cítricos: pomelo, con una base de aromas de la malta: miel y miga de pan blanco

Sensación Boca: efervescente y seca en entrada pero sedosa y con cuerpo (comparada con un vino o un cava). Ligeramente ácida que compensa con el dulzor de la malta. El amargor es muy ligero y queda perfectamente equilibrado con el dulzor de las maltas y los aromas de muscat. Muy bebible.

En boca siguen saliendo todos los aromas que hemos detectado en nariz pero siendo más notables los aromas vínicos y florales al final del trago.

 

 

gb Tasting Note:

This Grape Ale is a mix of a Pale Ale with a muscat grape juice and fermented with chamapagne yeast, bottle aged and carbonated like a sparkly wine.

Grape AleHigh carbonated beer, with a great persintent white head. The beer has a golden color with slight sediments on the bottom.

Smell: Floral and fruity notes from the muscat juice it remembers the fresh fruit. This flavours are followed by citric notes: graprfruit, and malty notes: hony and white bread.

Mouth feeling: Very sparkling beer dry and soft and medium body. The grape juice acidity is balanced with the malt sweetness and the sweet muscat flavours. a mild and very drikable beer.

Taste: the same flavors that we found in nose but with less intensity and muscat predominance.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s