Irish Red – La Subirana

Si us agrada passejar pels mercats al carrer, caçar gangues i compra bona fruita i verdura directament al pagès, res millor que el Mercat de Vilafranca dels dissabtes!! Una de les zones que més m’agrada d’aquest mercat, és el de la Plaça Constitució. Aquí hi podreu trobar, en una parada de verdures, les cerveses artesanes de La Subirana. Una de les microcerveseries més joves de la comarca.

Avui tastem una Irish Red elaborada a Ordal per la gent de La Subirana

WP_20150117_23_41_35_Pro - copia

forma-del-ojo-humano_46092Escuma ambar espesa, generosa i consistent. Es manté prou bé durant tota la cata. La cervesa és de color marró vermellós, tal com ha de ser. Lleugerament tèrbola.

forma-de-la-nariz-masculina-de-una-linea_30496 Destaquen els aromes a malta, encara que es percep també el llúpol i tocs afruitats del llevat. Entre els aromes a malta destaquen els de caramel i seguidament els torrats. Són agradables i dolços. En combinació amb aquest també es percep una mica de fruita, aromes provinents dels esters produïts pel llevat, que lliguen bé amb els de la malta. Com hem dit al principi també ens arriben aromes de llúpol encara que queden en un segon pla. Es percep una mica de diacetil, en aquest estil és aceptable.

labios-humanos_30476Sensacions: Entrada lleugerament dolça, sensació que anirà evolucionant cap a un final sec, gràcies a l’amargor. Aquest és sec i intens però no excessiu. De cos mitjà i final persistent. Aromes: Com és normal, en boca els aromes a malta i fruita que hem descrit en nas prenen el protagonisme. Malta, caramel (dolçor), torrats. Els aromes de llúpol queden bastant més amagats que en nas. Els sabors afruitats es segueixen percebent, combinant-se amb els de la malta.

Valoració global: Cervesa correcte. Bevible i recomanable. Adequada a l’estil

Nota: 3/5

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s