Properes activitats i Birrafranca 2015

Birrafranca 2015Senyors i senyores. Al ThePBP ho estem preparant tot per poder estar a “tope” i començar la nostra activitat divulgativa a partir d’aquest Setembre, 2015. Properament anunciarem el calendari d’activitats. Si voleu aprendre a apreciar tots els aromes que ens aporta aquesta meravellosa beguda, conèixer els més de 80 estils que existeixen o aprendre a elaborar-la i/o elaborar un lot personalitzat… i moltes altres activitats. No ho dubteu CerealiaThe Pendès Beer Project és el vostre espai. Esteu atents!!!

Però mentre tant si voleu conèixer una mica millor el món de la cervesa artesana us convidem a passar-vos pel Birrafranca!!! La fira cervesera que  se celebra aquest dissabte 08/08/2015, a Vilafranca del Penedés, a la Plaça Milà o Plaça dels Porcs, durant tot el dia (10:00 a 24:00).

Allà trobareu una bona oferta d’algunes de les cerveseries de la zona. També hi haurà música, pallassos i una recreació de l’antic mercat d’animals. En la nostra parada podreu degustar una Saison, cervesa d’estil belga molt refrescant i una Extra Special Bitter (ESB) cervesa d’estil anglès de color torrat, amarga i aromàtica. També començarem la nostra tasca divulgativa i podreu veure, tocar, olorar i tastar els diferents ingredients de la cervesa. Inclús podreu veure un dels ingredients més “desconeguts” i gairebé invisible, però imprescindible i un dels més importants…. El Llevat!!! Us hi esperem.

Scerevisiae+calc-jmf

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s